Λαμβάνετε τα άρθρα κάνοντας Like!


Ψυχολογικός Φάρος
alkoolismos

e-Psychology Magazine

Τρόποι που σου δείχνει ο σύντροφός σου ότι είσαι εξαιρετική στο ....

Υπάρχουν σημάδια και είναι πάντα ακριβή
Αν εσύ δεν ξέρεις πόσο καλή είσαι στο σεξ ο σύντροφός σου και ξέρει και στο δείχνει... Αυτά είναι τα 7 αλάνθαστα σημάδια ότι λατρεύει το σεξ που του κάνεις...

1. Σφίγγει τα χέρια και τις πατούσες τη στιγμή της συνεύρεσηςΠρόκειται για ένα σημάδι που στέλνει το σώμα του και δεν λέει ποτέ ψέματα. Όταν βλέπεις τον σύντροφό σου να το κάνει σημαίνει πως προσπαθεί να μην φτάσει στην κορύφωση καθώς αυτό που του κάνεις θέλει να διαρκέσει. Τώρα το πως θα μπορέσεις εκείνη τη στιγμή να ρίξεις μια κλεφτή ματιά στα πατουσάκια του είναι στη δική σου φαντασία!

2. Θέλει να περάσετε στο δεύτερο γύρο αμέσωςΌταν το σεξ μαζί σου τον έχει συνεπάρει δεν μπορεί να σε χορτάσει. Ακόμα και το να σκεφτεί τη συνεύρεση που είχατε πριν λίγα λεπτά είναι τόσο ερεθιστικό για αυτόν που θα θέλει να το κάνετε ξανά. Κάτι κάνεις καλά φίλη μας!

3.Σε φλερτάρει ακόμα και μετά το σεξΑκόμη ένα σημάδι πως δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τις ερωτικές σας επαφές είναι πως σε φλερτάρει μετά το σεξ. Οι περισσότεροι άντρες μετά από μια καυτή συνεύρεση στέλνουν πικάντικα μηνύματα στη σύντροφό τους για να της δείξουν ότι την θέλουν. Και με αυτό τον τρόπο ανοίγουν τον δρόμο για την επόμενη φορά.

4.Θέλει να σε αγγίζει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και εκτός κρεβατοκάμαραςΈνας άντρας που σε θέλει ερωτικά νιώθει την ανάγκη να σε αγγίζει όπου και αν είστε (εκτός αν είναι πολύ ντροπαλός ή απεχθάνεται τις δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας). Σημάδι πως του αρέσει το σεξ σας είναι να σε αγγίζει συχνά και εκτός σπιτιού. Είναι αυτό που λέμε... δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του.

5. Σου λέει ότι το σεξ σας είναι υπέροχοΑυτό δεν είναι ακριβώς σημάδι. Είναι ξεκάθαρη επιβεβαίωση και δεν θα στο έλεγε αν δεν το εννοούσε. Δεν το λέει για να είναι ευγενικός, το λέει για να συνεχίσεις να κάνεις ότι του κάνεις στο σεξ.

6. Απολαμβάνεις και εσύ το σεξ τουΌπως λέει και η γνωστή ρήση... "χρειάζονται δύο για να χορέψεις τανγκό"! Αν εσύ κατά τη διάρκεια του σεξ ένιωσες αμήχανα ή άβολα το πιο πιθανό είναι να ένιωσε το ίδιο και εκείνος. Αν εσύ θεώρησες πως η συνεύρεσή σας ήταν παθιασμένη τότε ναι, αυτό πιστεύει και εκείνος!

7. Μαθαίνει νέα κόλπά για χάρη σουΟι άντρες από τη φύση τους είναι ανταγωνιστική όντα. Αν αυτά που του κάνεις τον τρελαίνουν θα προσπαθήσει και εκείνος με τη σειρά του να σε εντυπωσιάσει με νέα κόλπα. Αν παρατήρησες πως κάνει κινήσεις που δεν είχατε ξαναδοκιμάσει πάρε το ως σημάδι πως θέλει να σε ικανοποιήσει όσο και εσύ. Αν οι κινήσεις του σου αρέσουν τότε πρέπει να του το πεις. Γιατί τα αγόρια χρειάζονται επιβράβευση σε κάθε νέα τους προσπάθεια!
Πηγή: http://www.queen.gr