Λαμβάνετε τα άρθρα κάνοντας Like!


Ψυχολογικός Φάρος
alkoolismos

e-Psychology Magazine

Πρωτοβουλίες για να ανάψετε έναν άντρα !!!

Το πιο ελκυστικό πράγμα σε μία γυναίκα είναι η αυτοπεποίθηση. Μάθετε πώς να ανάψετε έναν άντρα παίρνοντας πρωτοβουλίες στο κρεβάτι, και όχι μόνο!

Η αυτοπεποίθηση έχει να κάνει με το να γνωρίζετε τον εαυτό σας και αυτά που θέλετε. Έχει να κάνει με τον έλεγχο και την πραγματοποίηση.

Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Υπάρχει κάτι απίστευτα σέξι σε μία γυναίκα που περπατά στο δρόμο με το κεφάλι της ψηλά και το στήθος προς τα έξω, διεκδικώντας το χώρο της και τραβώντας τη προσοχή χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, μόνο και μόνο επειδή ξέρει ποια είναι και τι θέλει. Μπορείτε να γίνετε αυτή η γυναίκα!

Εξοικειωθείτε με την ομορφιά σας

Δεν χρειάζεται να έχετε το τέλειο σώμα, αλλά πρέπει να μπορείτε να δείτε πάνω σας όλα αυτά που ανάβουν έναν άντρα. Δεν κοιτάει τα ελαττώματά σας παρά μόνο όταν τα κοιτάτε εσείς.

Πάρτε έναν μεγάλο καθρέφτη και κοιτάξτε όλα τα γυναικεία χαρακτηριστικά τα οποία βλέπουν οι άντρες. Οι καμπύλες σας, είτε σας αρέσουν είτε όχι, είναι απίστευτα σέξι, για αυτό συνηθίστε τις. Μάθετε να αγαπάτε τους καλοσχηματισμένους μηρούς σας ή τα σφιχτά σας πόδια.

Μάθετε να βλέπετε την ερωτική ομορφιά στο στήθος σας, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους. Προσέξτε όλες τις θηλυκές καμπύλες του σώματός σας και πως πέφτει το φως πάνω τους.

Όταν συνειδητοποιήσετε τη σεξουαλικότητά σας, θα εκτιμήσετε περισσότερο αυτά που τον ανάβουν πάνω σας και θα μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε. Έτσι θα νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας και με ρούχα και χωρίς.


Αφεθείτε στην απόλαυσή σας

Το πιο σέξι πράγμα σε μια γυναίκα στο κρεβάτι, είναι όταν ξεχνάει που βρίσκεται και όλες οι αναστολές της εξαφανίζονται καθώς κυριαρχεί η απόλαυση. Όταν αφήνεστε, ο άντρας έρχεται πιο κοντά, και τον αφήνετε να δει κρυμμένους τομείς του εαυτού σας, πράγμα που τον τρελαίνει.

Επιβάλλετε την ανεξαρτησία σας

Οι γυναίκες κάνουν το λάθος να αφήνουν τους άντρες να πιστεύουν πως τους χρειάζονται. Δεν χρειάζεστε τον άντρα σας. Στην πραγματικότητα, όσο λιγότερο του δείχνετε πως τον χρειάζεστε, τόσο περισσότερο θα σας ποθεί. Ζήστε τη ζωή σας. Μην περιμένετε να σας τηλεφωνήσει ή οργανώνετε ραντεβού. Πάρτε την πρωτοβουλία και βάλτε τον στο δικό σας πρόγραμμα.

Όταν συνειδητοποιήσει πως είστε πολυάσχολη και ανεξάρτητη γυναίκα, θα αρχίσει να εκτιμά το χρόνο που περνά μαζί σας περισσότερο.

Δείξτε του πότε έχετε διάθεση

Οι άντρες δεν διαβάζουν το μυαλό και δεν θέλουν να κάνουν πάντα τη πρώτη κίνηση, καθώς γίνονται προβλέψιμοι. Αν εσείς έχετε διάθεση για σεξ, γιατί πρέπει να τον περιμένετε;

Δείξτε του πως νιώθετε και κάντε τη πρώτη κίνηση. Θα πιάσει το νόημα αμέσως. Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας και κερδίστε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε.

Προτείνετε νέες ιδέες για τη σεξουαλική σας ζωή

Όταν βρίσκεστε σε μία μακροχρόνια σχέση και τα πράγματα γίνουν κάπως στάσιμα στην κρεβατοκάμαρα, μπορείτε εύκολα να κάνετε τον άντρα σας να σας προσέξει αν προτείνετε κάποιες καινούριες ιδέες. Μιλήστε για τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις ή ρωτήστε τον για τις δικές του.

Πείτε του για ένα σέξι όνειρο που είχατε, ή προτείνετε μία βόλτα σε ένα sex shop για να διευρύνετε την φαντασία σας. Με αυτή τη πρωτοβουλία αμέσως θα θελήσει να μοιραστεί μαζί σας τις επιθυμίες του, καθώς θα δει πόσο ανοιχτόμυαλες και πειραματικές είστε.


Παραγγείλετε σεξουαλικά προϊόντα μέσω ίντερνετ και στείλτε τα στο σπίτι του

Φανταστείτε την έκπληξή του όταν ανοίξει το πακέτο και δει όλων των ειδών τα σεξουαλικά δώρα. Είναι ένας πικάντικος τρόπος να του δείξετε τη κατεύθυνση των πραγμάτων που θέλετε να δοκιμάσετε στη κρεβατοκάμαρα. Επίσης υπόσχεται κάποια σεξουαλική δράση.

Μην το παρακάνετε όμως, δεν θέλετε να τον τρομάξετε. Απλά λίγα άτακτα σεξουαλικά παιχνίδια θα κάνουν τη δουλειά, τίποτε το περίεργο.

Πείτε του πως σας αρέσει

Ο άντρας όχι μόνο τρελαίνεται όταν η σύντροφός του δίνει οδηγίες στην κρεβατοκάμαρα για όλα τα άσεμνα πράγματα που θέλει να της κάνει, αλλά ταυτόχρονα του δίνει χρήσιμες πληροφορίες. Οι άντρες συχνά δεν γνωρίζουν κάποια απλά πράγματα που μπορούν να ευχαριστήσουν μια γυναίκα, επειδή οι γυναίκες συχνά ντρέπονται να προτείνουν αλλαγές.

Μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση, όμως, γνωρίζει το σώμα της και ξέρει τι της αρέσει. Αν τα ξέρετε όλα αυτά, γιατί φοβάστε να τα μοιραστείτε μαζί του; Μπορεί να τα μάθει όλα αυτά αν ταυτόχρονα ενισχύσετε τα σεξουαλικά του ταλέντα με επαίνους και ενθάρρυνση.

Θυμηθείτε: οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση πάντα κερδίζουν περισσότερα!