Λαμβάνετε τα άρθρα κάνοντας Like!


Ψυχολογικός Φάρος
alkoolismos

e-Psychology Magazine

Γιατί να ψηφίσω τον Δημήτριο Δεληγιάννη ως Δήμαρχο Παύλου Μελά.

Την περίοδο αυτή που έχουμε δημοτικές εκλογές όλοι, μα όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι υπόσχονται ότι θα βελτιώσουν τον δήμο τους σε νευραλγικούς τομείς που υστερούν.

Αν τους κοιτάξετε προσεκτικά στα μάτια θα διαπιστώσετε ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο εμμονικός τρόπος έτσι ώστε να καθίσουν στον ''θρόνο΄΄ του Δήμου που ανήκουν. 

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που στον δικό μου Δήμο Παύλου Μελά στην Θεσσαλονίκη, επιτέλους υπάρχει ένας δυναμικός υποψήφιος ονόματι Δεληγιάννης Δημήτριος ο οποίος πραγματικά αγαπάει τον τόπο που ζει και ο μοναδικός του σκοπός είναι η ανάπτυξη και η ευημερία των δημοτών με ανιδιοτέλεια.

Από την δικιά μου οπτική ματιά θα ήθελα να ΠΑΡΑΘΕΣΩ ορισμένα από τα πολλά που ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ότι θα πράξει ακολουθώντας τα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ και όχι συμφεροντολογικές τακτικές, όπως οι υπόλοιποι υποψήφιοι που γνωρίζω εδώ και χρόνια που κατοικώ, ψηφίζω και πληρώνω τα δημοτικά τέλη να μας θυμούνται με έργα της τελευταίας στιγμής κάθε φορά που έχουμε εκλογές . 

Κουραστήκαμε να μας θεωρούν ανθρώπους χωρίς αξιοπρέπεια ,κουραστήκαμε να μας βλέπουν σαν ψήφους ,κουραστήκαμε να μας θεωρούν ψηφοθηρικά προβατάκια.

Όχι άλλοι ψεύτες στον Δήμο μου.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά Δεληγιάννης Δημήτριος

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ

Για τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου και θα ενεργήσει για τη λειτουργία Λυκείου στην Νικόπολη, ώστε τα παιδιά των συνδημοτών μας να μην αναγκάζονται να μετακινούνται σε άλλες περιοχές του Δήμου μας, ώστε να φοιτούν σε άλλα σχολεία. 

Δυστυχώς τα αυτονόητα που δεν μερίμνησε η προηγούμενη διοίκηση, στερώντας μας ενέργεια για αναπτυξιακά προγράμματα που θα έπρεπε να είναι προτεραιότητά τους και όχι να μας αναδείξουνε με όλα αυτά την ανικανότητά τους.

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ

Για την διαμόρφωση των παιδικών χαρών, όπου υπάρχουν, την επέκτασή τους και τη δημιουργία νέων, προσαρμοσμένων ώστε να ενταχθούν σε αυτές και τα παιδιά με κινητικά προβλήματα.

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ

Για τον σχεδιασμό σύγχρονων νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και εκσυγχρονισμός και λειτουργία των ήδη υπαρχόντων με σκοπό την άθληση των πολιτών.

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ

Για φωτισμό σε όλο το Δήμο μας και ιδιαίτερα σε περιοχές ευάλωτες με δείκτες επικινδυνότητας, ώστε οι δημότες να νιώθουν ασφάλεια.

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ

Για την δημιουργία παιδικών σταθμών γιατί οι δημότες κάτοικοι του Δήμου μας είναι εργαζόμενοι και μέλημά μας είναι η σωστή φύλαξη των παιδιών τους. Ο στόχος είναι όλα τα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε παιδικό σταθμό, αυτό είναι δικαίωμά τους και όχι ψηφοθηρική υπόσχεση στον εκάστοτε αντιδημάρχου.

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ

Ότι θα στηρίξει δυναμικά την δημιουργία του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης γιατί οι κάτοικοι της περιοχής εκκλησιάζονται σε μία αίθουσα σχολείου.

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ

Για την δημιουργία πολιτιστικού κέντρου στην Νικόπολη, λειτουργία του πνευματικού κέντρου Ευκαρπίας και Μετεώρων με σκοπό την αποκέντρωση των πολιτιστικών δράσεων, ώστε να ωφεληθούν όλοι οι πολίτες του Δήμου.ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ και ΟΧΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. ΦΤΑΝΕΙ πια η ΚΟΡΟΪΔΙΑ .
.

Αγγελος Λ.